Het verhaal van Heidi

red quotes

De passie van alle medewerkers en ateliers binnen het People Made netwerk werkt enorm inspirerend en motiverend!

Hoi, ik ben Heidi, traject- en werkvloerbegeleidster bij VELO.

De begeleiding die ik opneem binnen het VELO-art atelier houdt verschillende aspecten in. Enerzijds begeleiding op socio-emotioneel vlak en anderzijds ook de begeleiding op de werkvloer zelf. Concreet houdt dit in helpen als de medewerker problemen heeft met bijvoorbeeld administratie of luisteren als hij/zij zijn/haar hart eens moet luchten en samen een oplossing zoeken. De begeleiding op de werkvloer houdt in echt samen de handen uit de mouwen steken voor het maken van de producten.

Het leuke aan mijn job is de combinatie tussen het creatieve en het menselijke aspect. Ik kan mijn creativiteit de vrije loop laten en toch nog samen met en voor mensen werken.

De samenwerking met People Made verloopt zeer vlot. Je merkt aan alles dat de mensen die aan People Made werken echt een warm hart hebben voor de producten en de mensen erachter. Je voelt de warmte en passie er echt af spatten, hun passie werkt echt inspirerend. Als er iets is kan je altijd bij hen terecht en staan ze voor je klaar met raad en daad.

Momenteel werk ik samen met 3 mensen in het VELO-art atelier, maar dit kan naar de toekomst toe nog uitgebreid worden. Het aanbod van VELO-Art is zo verscheiden dat er voor ieder wel wat wils terug te vinden is. Zo heb ik bijvoorbeeld een medewerkster die graag met grafittiverf werkt. Zij vindt helemaal haar ding in het pimpen van de pedaallampjes. Een andere medewerker heeft graag afwisseling en die kan dus de ene keer werken aan de pedaallampjes of de klokjes en de andere keer aan de krukjes. We proberen het werk steeds interessant te maken op maat van de mogelijkheden van de medewerker zelf.​

Heidi Govaerts

VELO

finger print