Menu Sluit menu

Recent Nieuws

Nieuws

Een kerstpop-up waar iedereen blij van wordt!

08 nov 2019
Op 30 november pakt People Made, echt waar voor de vierde keer uit met een tijdelijke winkel. Dit jaar strijken de meer dan 6000 handgemaakte producten van 34 deelnemende organisaties neer op de Bondgenotenlaan in Leuven. Perfect op tijd voor wie binnenkort onder de kerstboom wil uitpakken met een warm verhaal en originele cadeautjes.
Meer lezen

People made terug naar Leuven

14 aug 2019
U leest het goed. People made keert terug naar haar geboortestad. In september zitten we samen voor de organisatie van de vierde pop-up winkel. Heeft uw organisatie interesse om deel te nemen? Laat dan zeker iets weten aan khadidja@regioteam.be
Meer lezen

Opening People made te Diest

24 apr 2019
Na het grote succes van Leuven en Vilvoorde opent People made een derde pop-up winkel en deze keer in Diest. De prachtige Lakenhalle worden omgetoverd in 500m² vol warmte en gezelligheid waar je kan komen kennis maken met de producten en diensten van de 28 deelnemende organisaties. Ontdek hoe creatief en productief de mensen die werken in deze organisati...
Meer lezen

People made - editie Vilvoorde

01 feb 2019
De tweede editie van People made, deze keer in Vilvoorde, draaide een omzet van €16 684 voor de 16 deelnemende organisaties.
Meer lezen

People made - editie Leuven

21 apr 2018
De eerste editie van People made te Leuven was een groot succes waarbij er voor de 15 deelnemende organisaties maar liefst een omzet gedraaid werd van €14 164.
Meer lezen