logo

People Matter 

People Made is een netwerk van arbeidszorgateliers en sociale-economiebedrijven in Vlaams-Brabant. Sinds 31 januari '24 neemt People Made de vorm aan van een coöperatieve vennootschap sociale onderneming (CV SO).

Dit coöperatieve ondernemingstype sluit mooi aan bij de missie en visie van People Made nl. de talenten van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt zichtbaar maken door uit te pakken met hun producten. 

Maar liefst 13 vennoten sloten zich aan vanaf het eerste uur (de zogenaamde ‘A-vennoten’): 12 coöperanten uit de sociale economie en arbeidszorg, én Stad Leuven. People Made voor en door de sociale economie dus!

Maar ook jij kan meedoen! Draag je People Made een warm hart toe? Wil je graag je steentje bijdragen aan een meer inclusieve samenleving? We omarmen je graag als vennoot!

  Word B-vennoot

  Ben je een arbeidszorginitiatief of sociale-economiebedrijf en wil je je aansluiten als vennoot bij People Made? Dan kan je ‘B-vennoot’ worden door de intentieverklaring in te vullen en aandelen te kopen ter waarde van minimum 1.000 euro.

  Word C-vennoot

  Ben je een vurige supporter van People Made? Dan kan je People Made ondersteunen en je engagement concreet maken door ‘C-vennoot’ te worden. Dit kan door de intentieverklaring in te vullen en minimum één aandeel te kopen van 100 euro.

  fingerprint icon

  Bezorg ons je getekende intentieverklaring op info@peoplemade.be of neem contact op voor meer info!