Business-to-Business

Wij zijn graag jouw ‘one stop shop’ voor unieke geschenkpakketten bij elke gelegenheid.

logo

Een warm relatiegeschenk of attentie voor je medewerkers

Enkele suggesties ter inspiratie
Ontdek al onze pakketten

Eindejaarspakket maxi

Een pakket vol lekkere en mooie producten om je medewerkers in de watten te leggen? Met dit pakket zit je sowieso goed!

Ik onthou jou

Op zoek naar een warme attentie om je collega, die net iemand verloor, een hart onder de riem te steken? 'Ik onthou jou' is één van de kleinste pakketjes in ons gamma, maar eentje dat zoveel zegt zonder woorden. 

Een geschenk of pakket op maat

Vind je niet wat je zocht? Dan maken we graag een geschenk of pakket op maat, dat voldoet aan jouw wensen.

Op zoek naar een geschenk op maat van jouw bedrijf?

Wil je graag een geschenkpakket zelf samenstellen of een product op maat laten maken, heb je een bestelling met een groot volume voor ogen? Laat van je horen, wij helpen je graag verder.

Onderzoek

We gaan samen met jou op zoek naar de noden en behoeften binnen jouw bedrijf: Over welke en hoeveel geschenken gaat het? Voor welke gelegenheden? Wat is de boodschap die je wil overbrengen en voor wie? Welk budget?  

Voorstel

Op basis van de verworven info maken we een voorstel op dat beantwoordt aan je vraag. We vertrekken hier ofwel van het standaard aanbod, of werken een product of pakket op maat uit. Indien gewenst, schakelen we hierbij de hulp van een designer in.

Creatie

Na goedkeuring van de offerte maken we concrete afspraken over de levertermijn. De productie kan nu beginnen! 

People Made - What's in it for you?


One stop shop voor unieke handgemaakte geschenkpakketten

Al onze producten en pakketten worden met veel zorg en precisie gemaakt en samengesteld door personen met een fysieke, psychische, sociale of mentale kwetsbaarheid of uitdaging. Elk atelier binnen het People Made netwerk heeft zijn sterkte en eigenheid. In onze pakketten brengen we de mooiste producten van de verschillende ateliers samen en vertellen we er een warm verhaal mee. In het standaard aanbod richten we ons op geschenkpakketten voor elke gelegenheid gaande van feest en me-time, tot liefde en afscheid. We staan voor betekenisvolle pakketten die aansluiten op de boodschap die overgedragen moet worden en veel zeggen zonder teveel woorden. We gaan ook met alle plezier van start met elke vraag om een product of pakket op maat uit te werken. Belangrijk is dat het jouw boodschap overbrengt.

Corporate Social Responsibility en Sustainable Development Goals 

Door aan te kopen bij People Made kies je als bedrijf niet enkel voor betekenisvolle en kwaliteitsvolle geschenken, maar ook voor producten die ‘People Made’ en dus ‘menselijk gemaakt’ zijn. Het menselijke aspect primeert in het productieproces. Zo wordt elk product gemaakt door personen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die aan de slag zijn binnen arbeidszorgateliers in Vlaams-Brabant. Het is immers een goed bewaard geheim dat daar heel wat creatief talent te vinden is. We zetten de talenten van deze medewerkers ten volle in en betrekken hen zoveel mogelijk in de ontwerpfase, het productieproces en de logistieke afhandeling. Op die manier geven we een kwetsbare groep mensen een kans op tewerkstelling, opleiding en persoonlijke groei.

Kiezen voor People Made producten, is kiezen voor een leverancier met een hart voor mens en planeet. Jouw opdracht geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zinvol werk. Je realiseert dus ook een sociale impact. En aangezien de ateliers zoveel mogelijk met rest- en hergebruikte materialen werken, proberen we ook de ecologische impact te beperken. En op die manier draag jij als bedrijf jouw steentje bij aan het realiseren van de Sustainable Development Goals (zoals doelstelling 8 ‘Inclusieve en duurzame economische groei, volledige werkgelegenheid en waardig werk voor iedereen’ en doelstelling 12 ‘Verantwoorde consumptie en productie’), die de Verenigde Naties formuleert als universele 'call to action' aan bedrijven, overheden en burgers om tegen 2030 van de wereld een betere plaats te maken: zonder extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. Elke bijdrage telt!

Dankbare maker en ontvanger

People Made geeft zinvol werk aan de makers uit de ateliers: werk dat ze graag doen, omdat het vertrekt van hun talenten, en werk dat hen aanmoedigt om te groeien als persoon en als professional. En dat maakt elke maker trots en dankbaar.

Dat de pakketten met veel zorg en liefde worden samengesteld, staat als een paal boven water. Die warmte willen we ook vertalen in onze pakketten door elk pakket zo betekenisvol mogelijk te maken, met een warme, sterke boodschap. Op die manier willen we ook de ontvanger raken met het warme People Made verhaal en de boodschap die de koper hem toestuurt. Veel warme verbindingen tussen maker, gever en ontvanger, daar gaan we voor.

Samen circulair

Onze creaties zijn niet enkel duurzaam en sociaal, ze zijn ook zoveel mogelijk circulair. We vertrekken van reststromen van de klant of van de People Made ateliers en zetten deze zoveel mogelijk in als nieuwe grondstof. Want wist je dat je van oude banners en zeildoeken perfect hippe strandstoelen, vlaggenlijntjes, leuke fietszakjes en laptophoezen kan maken? Yes, we did! People Made heeft nog heel wat in zijn mars en daarom gaan we geen enkele vraag uit de weg. We denken graag mee met jou!