Business-to-Business

Wij zijn graag jouw ‘one stop shop’ voor unieke producten, gadgets, geschenkpakketten bij elke gelegenheid.

logo

Laat je inspireren door enkele voorbeelden

Geschenkjes voor Samen Ferm

Om de 35 leden van hun Algemene Vergadering te bedanken, bestelde Samen Ferm enkele pakketjes met de Circulatte kaars bij ons. "Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en opvolging. Iedereen was er heel blij mee. Wat roken de kaarsen ook heerlijk!" Dankjewel voor deze fijne feedback, Samen Ferm!

Kleurrijke (circulaire) toetsenbordhoezen

Het nieuwe Belpaire gebouw wordt de thuisbasis van 4.800 Vlaamse ambtenaren. Voor het opbergen van een toetsenbord en andere kleine persoonlijke spullen bestelde het Departement Cultuur, Jeugd en Media deze op maat gemaakte kleurrijke hoezen, gemaakt van restmateriaal van een meubelfabrikant.

Attenties babyborrel People Made

Voor onze eigen 'babyborrel' en persconferentie, naar aanleiding van de oprichting van de CVSO People Made, maakten we leuke attenties voor de genodigden. Een kaartenhoudertje voor een foto, fijne spreuk of een plezant postkaartje met een glazen buisje waar je na het smullen van de doopsuiker fleurige veldbloemetjes kan in plaatsen. Zo blijft People Made inspireren. 😊

Attenties voor de Leuvense buddy's

Al vele jaren staan er in het kader van het buddy project van Stad Leuven een groot aantal naschoolse studiebegeleiders klaar om jongeren en kinderen te helpen en zo hun slaagkansen in het onderwijs te vergroten. En dat mag gevierd worden, met een People Made attentie! 

Circulaire totebags

Deelnemers aan het congres sociale economie in Luik, georganiseerd in het kader van het Belgisch voorzitterschap, kregen deze circulaire totebags, echte collectors items. Ze werden bij People Made besteld door het departement Werk en Sociale Economie.

Vilten bloemenpracht

Als bedankje voor hun jarenlange inzet mochten de leden van de AV van vzw ERSV dit geschenkje mee naar huis nemen: een houdertje met kaartje gemaakt van groeipapier en een vaasje met kleurrijke vilten bloemen.

Flextassen voor hybride werken

De Provincie Vlaams-Brabant bestelde deze 'flextassen' als persoonlijke opbergers voor medewerkers in het kader van hybride werken. Ze zijn gemaakt van banners aangeleverd door de diensten zelf en dus circulair.

Circulaire strandstoelen

Voor het personeelsfeest van het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse Gemeenschap ontwikkelden we deze mooie strandstoelen gemaakt van banners van het departement en gerecycleerd hout.

Lazy summer strandstoel en voetbankje

Nog een circulaire strandstoel, dit keer met voetenbankje, in opdracht van Stad Leuven. Uitgetest door burgemeester Mohamed Ridouani en hij zag dat het goed was.

Sinterklaaspakketjes

Voor meer dan 1.000 medewerkers van BNP Paribas Fortis mochten we deze Sinterklaaspakketjes maken, gevuld met chocolade en een grote harten speculoos om te delen.

Rode WK lopers

Voor het handelaarsverbond Liefst Leuven bedrukten we ter gelegenheid van het wereldkampioenschap voetbal rode gebruikte maar nog perfect bruikbare lopers met voetballen.

Gepersonaliseerde chocolaatjes

Deze chocolaatjes mochten we voorzien van een gepersonaliseerde wikkel. Speciaal voor Stad Leuven, die deze lekkernijen uitdeelde tijdens de maand van de markt.

Kleurrijk kabouter leger

Wie dacht dat Ronny altijd een gouden muts draagt, heeft het mis. Maak kennis met de vrienden van Ronny. Even kleurrijk als het logo van Stad Leuven. Daarom bestelde de stad deze vrienden van Ronny om hun vrijwilligers te bedanken.

Op zoek naar een geschenk op maat van jouw bedrijf?

Wil je graag een geschenkpakket zelf samenstellen of een product op maat laten maken, heb je een bestelling met een groot volume voor ogen? Laat van je horen, wij helpen je graag verder.

Onderzoek

We gaan samen met jou op zoek naar de noden en behoeften binnen jouw bedrijf: Over welke en hoeveel geschenken gaat het? Voor welke gelegenheden? Wat is de boodschap die je wil overbrengen en voor wie? Welk budget?  

Voorstel

Op basis van de verworven info maken we een voorstel op dat beantwoordt aan je vraag. We vertrekken hier ofwel van het standaard aanbod, of werken een product of pakket op maat uit. Indien gewenst, schakelen we hierbij de hulp van een designer in.

Creatie

Na goedkeuring van de offerte maken we concrete afspraken over de levertermijn. De productie kan nu beginnen! 

People Made - What's in it for you?


One stop shop voor unieke handgemaakte geschenkpakketten

Al onze producten en pakketten worden met veel zorg en precisie gemaakt en samengesteld door personen met een fysieke, psychische, sociale of mentale kwetsbaarheid of uitdaging. Elk atelier binnen het People Made netwerk heeft zijn sterkte en eigenheid. In onze pakketten brengen we de mooiste producten van de verschillende ateliers samen en vertellen we er een warm verhaal mee. In het standaard aanbod richten we ons op geschenkpakketten voor elke gelegenheid gaande van feest en me-time, tot liefde en afscheid. We staan voor betekenisvolle pakketten die aansluiten op de boodschap die overgedragen moet worden en veel zeggen zonder teveel woorden. We gaan ook met alle plezier van start met elke vraag om een product of pakket op maat uit te werken. Belangrijk is dat het jouw boodschap overbrengt.

Corporate Social Responsibility en Sustainable Development Goals 

Door aan te kopen bij People Made kies je als bedrijf niet enkel voor betekenisvolle en kwaliteitsvolle geschenken, maar ook voor producten die ‘People Made’ en dus ‘menselijk gemaakt’ zijn. Het menselijke aspect primeert in het productieproces. Zo wordt elk product gemaakt door personen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die aan de slag zijn binnen arbeidszorgateliers in Vlaams-Brabant. Het is immers een goed bewaard geheim dat daar heel wat creatief talent te vinden is. We zetten de talenten van deze medewerkers ten volle in en betrekken hen zoveel mogelijk in de ontwerpfase, het productieproces en de logistieke afhandeling. Op die manier geven we een kwetsbare groep mensen een kans op tewerkstelling, opleiding en persoonlijke groei en dragen we bij aan de professionalisering en economische groei van sociale-economiebedrijven.
Kiezen voor People Made producten, is kiezen voor een leverancier met een hart voor mens en planeet. Jouw opdracht geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zinvol werk. Je realiseert dus ook een sociale impact. En aangezien de ateliers zoveel mogelijk met rest- en hergebruikte materialen werken, proberen we ook de ecologische impact te beperken. En op die manier draag jij als bedrijf jouw steentje bij aan het realiseren van de Sustainable Development Goals, die de Verenigde Naties formuleert als universele 'call to action' aan bedrijven, overheden en burgers om tegen 2030 van de wereld een betere plaats te maken: zonder extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. Elke bijdrage telt!

People Made is een sterk netwerk van sociale-economieorganisaties en arbeidszorgateliers in Vlaams-Brabant. Begin '24 maakte People Made hun samenwerking officieel door een coöperatieve vennootschap sociale onderneming (CV SO) op te richten. Ook nu is het nog mogelijk om vennoot te worden. Zo brengt People Made sociale-economiebedrijven, arbeidszorginitiatieven, maar ook reguliere bedrijven, particulieren en andere sympathisanten bij elkaar om samen te werken aan hun missie: meer zichtbaarheid voor het talent binnen de People Made ateliers.

Dankbare maker en ontvanger

People Made geeft zinvol werk aan de makers uit de ateliers: werk dat ze graag doen, omdat het vertrekt van hun talenten, en werk dat hen aanmoedigt om te groeien als persoon en als professional. En dat maakt elke maker trots en dankbaar.

Dat de pakketten met veel zorg en liefde worden samengesteld, staat als een paal boven water. Die warmte willen we ook vertalen in onze pakketten door elk pakket zo betekenisvol mogelijk te maken, met een warme, sterke boodschap. Op die manier willen we ook de ontvanger raken met het warme People Made verhaal en de boodschap die de koper hem toestuurt. Veel warme verbindingen tussen maker, gever en ontvanger, daar gaan we voor.

Samen circulair

Onze creaties zijn niet enkel duurzaam en sociaal, ze zijn ook zoveel mogelijk circulair. We vertrekken van reststromen van de klant of van de People Made ateliers en zetten deze zoveel mogelijk in als nieuwe grondstof. Want wist je dat je van oude banners en zeildoeken perfect hippe strandstoelen, vlaggenlijntjes, leuke fietszakjes en laptophoezen kan maken? Yes, we did! People Made heeft nog heel wat in zijn mars en daarom gaan we geen enkele vraag uit de weg. We denken graag mee met jou!

quote icon

Met stip de coolste tas met de juiste kleuren! Dikke merci!

An

over de aankoop van de flexwerktas gemaakt van gerecycleerde banners