'Babyborrel' People Made

logo

“It takes a village to raise a child”. Deze gevleugelde woorden van People Made bezieler Greet De Wulf vatte het mooi samen. De oprichting van een onderneming voor People Made (in de vorm van een coöperatieve onderneming) is het resultaat van een bundeling van de krachten van heel veel actoren met één en dezelfde missie: de talenten in de sociale economie en arbeidszorg een gezicht geven.

En omdat beelden meer zeggen dan 1.000 woorden, deze reportage van ROB tv, die ze draaide tijdens de babyborrel op 7 mei in &station Leuven geeft een prachtig beeld: Van pop up tot echte onderneming - reportage ROB tv'.

Iedereen die heeft bijgedragen aan de tot stand koming van People Made was er aanwezig en verdient een bloemetje:
💐 Mario Vanhaeren van Oostrem vzw, believer van het eerste uur en voorzitter van de CV SO.
💐 De bestuurders van de CV SO: Jos Vandikkelen namens VELO Vzw, Hendrik Van Malderen namens Zorggroep Sint-Kamillus en Alexianen Zorggroep Tienen, Lalynn Wadera, stad Leuven, Anja Schreurs van Heijmen-den Travak, Jan De Bruyn van Havinet vzw - site Zonnestraal en Mieke Frans als onafhankelijk bestuurder.
💐 De andere A-vennoten en oprichters van People Made: Rodea maatwerkbedrijf – Alain De Groote, vzw Rozemarijn – Koen Dries, Ons Tehuis Brabant VZW – Erik Torbeyns, Blankedale vzw – Luc Govers, Zonnelied vzw – Katleen Evenepoel, Centrum Ganspoel VZW
💐 De medewerkers van de cel sociale economie van de Provincie Vlaams-Brabant en van de stad Leuven om de doorstart mogelijk te maken Sien Raskin, Katrijn Geyskens, Sven Sterckx en collega’s
💐 De medewerkers van de stad Leuven en oermoeders van People Made: Sylvia Mazzarese en Saskia Steeno
💐 Trouwe fans en sponsors: ISSE VMG – Rob Langens en Welzijnskoepel West-Brabant – Phil Drieghe
💐 Departement Werk en Sociale Economie voor de subsidie oprichting sociale onderneming: Sofie Moerman en collega’s.
💐 Peter Bosmans en Bart Van gysel van Febecoop Vlaanderen-Brussel voor de deskundige begeleiding bij de oprichting.
💐 Voorzitter van ERSV, Ann Schevenels en haar leden voor de realisatie van de herbestemming van de middelen
💐 Iedereen die in het idee geloofde en er heeft aan mee gewerkt: Gudrun Denhaen, Kim Hardy, Jo Helsen, Patricia Schoolmeesters, Kurt Van Buggenhout, ... en vele anderen die achter de schermen hebben gewerkt.