Het verhaal van Ilse

red quotes

Het is altijd feest om met People Made te mogen samenwerken!

Na 23 jaar bij de dienst bevolking van de stad Leuven maakte ik een grote sprong in het ongewisse en werd ik marktleidster bij de stad.

Het takenprogramma sprak mij enorm aan. De verscheidenheid van het coördineren van de wekelijkse markt tot het organiseren van “de Fonskesmèt”, de markt in een feestkleedje steken met kerst en andere festiviteiten… Het was allemaal heel erg nieuw en uitdagend voor me.

Via de collega’s van sociale economie leerde ik People Made kennen. De stad Leuven had net een nieuw logo verwelkomd en zo ontstond het chocolaatje als bedanking voor de bezoekers van de Leuvense markten en als reclame voor ons logo.

Het verhaal achter People Made maakte het nog meer de moeite waard. Het gaf me een warm gevoel, zoals ze het zelf promoten: “People Made een warm netwerk”! Niets is minder waar. Van de mensen in de zorg die eraan meewerken tot de materialen (recyclage van oude banners, restmateriaal...) waar prachtige dingen uit gecreëerd worden.

Ons tweede mooie en grote project waren de vlaggenlijnen, gemaakt uit gerecycleerde stofjes om de marktkramen met kerst 2022 te versieren. Stijlvolle vlaggenlijnen uit mooie, degelijke materialen waren het resultaat. Ze werden steeds mooier en bleven bij verschillende marktkramen langer hangen dan de kerstperiode.

Onze voorlopig laatste project waren de winkelkarretjes die enkele gelukkigen bij het initiatief “maand van de markt” gewonnen hebben. Met de nadruk op voorlopig want onze samenwerking is nog lang niet voorbij.

We hebben al heel wat leuke nieuwigheden ontdekt op de website van People Made!

Wat niet onbelangrijk is in dit verhaal en zeker gezegd moet worden: het is altijd een soort feest om met Greet te mogen samenwerken. De lach, behulpzaamheid en het vriendelijke woord krijg je er gratis en voor niks bij. Zowel het oog als de innerlijke mens wordt hier gelukkig van.

Dankjewel People Made!

Ilse

trotste marktleidster bij Stad Leuven

finger print