Den Diepen Boomgaard

Bio op maat

logo

Naast onze eigen gekweekte groenten die we vermarkten via zelfplukabonnementen en onze kraakverse groentepakketten, kan je ze ook, naast de vele andere producten, in onze hoevewinkel aantreffen vers, of verwerkt in 1 van onze vele verse bereidingen uit de keuken (kant-en klaar, zoet, hartig). Naast dit aanbod kan je als particulier op geregelde tijdstippen  meedoen aan een kruidenworkshop op en naast het veld.

Voor bedrijven bieden we naast de wekelijkse portie bio-fruit op het werk (fiscaal aftrekbaar), heerljke soepen en een variatie aan koekjes voor bij de koffie. Maar evengoed maken we Paas- en Sintpakketjes, geschenkmanden voor gastsprekers, verjaardagen, pensionering,... Mag het wat exclusiever? Ons winkel- en keukenteam denken met jou samen na over een uniek aanbod op maat!

Onze groenploeg komt graag jouw bedrijfsterrein op een duurzame wijze onderhouden - idealiter op vaste tijdstippen via een abonnementsysteem zodat jouw bedrijf er altijd netjes bij ligt. 

Zin om een boeiende teamdag op de boerderij door te brengen? samen met onze medewerkers werken op het veld - een kruidenwandeling met workshop volgen, vergaderen (met catering) in het groen,.... het kan allemaal in Den Diepen Boomgaard. 

Contactinfo

Rijkenhoekstraat 80, 1850 Grimbergen

Deze organisatie maakt deel uit van doeners.be