Een zakje vol warme wensen

Voorlopig uitverkocht
€55,00

Dit geschenkzakje zit vol warmte en lekkers. Perfect om die warme wensen over te dragen aan je personeel, collega’s, vrienden of familie.

  • Een theedoosje met 4 verschillende geurige theeën (we hebben even moeten uitzoeken wat het meervoud van thee was maar we hebben het gevonden😊) in theebuisjes, die je achteraf als vaasjes kan gebruiken dankzij het houten houdertje (dat wordt ook meegegeven, kerstmis is immers the season for giving).
  • Winterse kruidenkoekjes die je met een vleugje kerstmagie vullen. Perfect om te knabbelen bij die romantische kerstfilm.
  • Home made confituur voor bij dat kerstontbijt. Sorry bonne maman, nog lekkerder dan die van jou.
  • Een kaars want zeg nu zelf, kerst is geen kerst zonder de gezellige gloed van een kaars.

En tot slot een flesje Chardonnay Meerdael om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten.

Dit alles in een herbruikbaar zakje dat je achteraf kan gebruiken om je sokken of de kerstversiering netjes in weg te bergen.

En alles is gemaakt door talent in de arbeidszorg en sociale economie in Vlaams-Brabant. Daar zijn krakken aan de slag met een psychische, verstandelijke, fysieke of sociale uitdaging of kwetsbaarheid. Zelfs de druivelaars bij Meerdael werden door hen gesnoeid. Zo zorgt jouw pakketje voor nog wat extra warmte dit eindejaar.

Prijs voor deze ware warmte: € 55 

Nota: dit zakje vol warme wensen kan ook besteld worden zonder de bubbels voor de prijs van € 35.

Eindejaar, Kerst, Gezelligheid, Vriendschap

Een geschenkpakket samenstellen?

Contacteer ons voor een pakket op maat