Menu Sluit menu

Deelnemer Hestia vzw: De weg naar herstel

Hestia vzw wil mensen met psychische kwetsbaarheid terug een plaatsje geven in onze samenleving.

Men hanteert een overkoepelende herstelvisie die vertrekt vanuit krachten en talenten om een traject op maat op te stellen.


In het activiteitencentrum van Hestia zijn mensen uit alle lagen van de bevolking en uit verschillende leeftijdsklassen met een psychische kwetsbaarheid welkom.


Het gaat om werk op maat waarbij structuur, stabiliteit, zingeving, rust, succes en zelfvertrouwen worden opgebouwd. En er wordt gewerkt aan verantwoordelijkheid. Voor anderen betekent deelname en opstap naar werk waarbij het verwerven van de nodige arbeidsattitudes en arbeidsvaardigheden centraal staan.


Als particulier kan je genieten van verschillende producten en diensten. Zo kan je bij hen terecht voor allerlei mailings, plooiwerk en semi-industriële verpakkingswerken waarbij manuele handelingen centraal staan. 


Eveneens voor themaproducten bijvoorbeeld rond kerst, valentijn of pasen. De medewerkers in het activiteitencentrum vervaardigen allerlei betonnen beeldjes en decoratieve muurkransen voor de aankleding van je huis en tuin. Wil je een vogelhuisje of een insectenhotel plaatsen in je tuin? Dan kan Hestia vzw je zeker verder helpen. Niet alleen dat behoort tot hun hout-assortiment, ook kleine meubels, poppenkasten, kippen- en konijnhokken en andere producten vervaardigen zij. Ook voor unieke juweeltjes, broches, halskettingen, oorbellen en kaartjes ben je bij Hestia aan het juiste adres. 


Hestia heeft een eigen winkel ’Arco’ waar ambachtelijk vervaardigde producten worden verkocht. Het zijn de cliënten zelf die deze winkel runnen.

Arco Winkelproject

Veldbornstraat 15, 3300 Tienen
016 807 911

Openingsuren: ma-vrij van 9u30 tot 12u / van 13u tot 16u30 en op zaterdag van 9u tot 12u