Menu Sluit menu

Deelnemer De Winning: Klimmen op de (participatie)ladder

De Winning is een sociale onderneming die ijvert voor een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. De Winning wil arbeidskansen van hun werknemers ontdekken, ontwikkelen en versterken met als doel duurzame tewerkstelling.

De Winning is een sociale onderneming die werkt aan een arbeidsmarkt waarop plaats is voor iedereen. Personen die niet (of niet meteen) aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt, helpen wij hun arbeidskansen te ontdekken en ontwikkelen. Dat doen we via begeleiding, opleiding, werkervaring en bemiddeling, zodat een duurzame tewerkstelling mogelijk wordt.

 De Winning beschikt hiervoor enerzijds over een eigen werkvloer. Anderzijds zijn wij voor bedrijven, via onze partnerorganisatie emino, een ondersteuning in hun zoektocht naar deskundige medewerkers en verzorgen wij een kwaliteitsvolle begeleiding van personen met een arbeidsbeperking op hun werkvloer.

De Winning heeft vier vestigingen met als hoofdzetel Lummen. De andere vestigingen bevinden zich in Hechtel, Genk, en Kortenaken. Bij zijn activiteiten en dienstverlening spitst De Winning zich toe op de domeinen natuur- en groenbeheer, biologische land- en tuinbouw, voeding en distributie, en horeca. Deze laatste 3 domeinen hebben we ondergebracht onder de merknaam KarWij.

KarWij produceert voeding op een duurzame, eerlijke, integere en gezonde manier. De producten uit onze keten bieden we aan in ons eigen ecosysteem van winkels en horeca.

Zo slagen we erin om voeding van het zaadje in de grond tot je bord op de tafel te brengen. Ons (h)eerlijk eten kan je proeven in onze horecazaken: Bistro Bovy in Heusden-Zolder, Bistro Het Vinne in Kortenaken, Bistro Martenshof in Heers, Eetkafee De Winning in Lummen of bakkerij en koffiehuis Compani in Houthalen.

Een kleine greep uit hun aanbod:

 

Dorpstraat 45
3530 Houthalen-Helchteren
011/ 946 079

Ossenwegstraat 70
3440 Zoutleeuw 
011/725 705

Sint-Ferdinandstraat 1
3560 Lummen
013/531 159

Galgeneinde 22
3550 Heusden-Zolder
011/723 745

Mettekovenstraat 2
3870 Mettekoven
011/725 768