De Winning maatwerk

De Winning maatwerk vzw - vestiging Kortenaken

logo

Met Karwij van De Winning proef je meer dan alleen lekkere gerechten, koekjes of een ambachtelijk brood. En nog wel om deze vijf redenen!

1. Het begint op de boerderij

Op ons biologische land- en tuinbouwbedrijf in Lummen, om precies te zijn. Want groenten komen uit de grond, niet uit de supermarkt. Hier telen we wel 60 verschillende soorten groenten en fruit op een duurzame, milieubewuste manier, op het ritme van de seizoenen. De runderen zorgen voor melk en vlees. 

2. De oogst verwerken we zelf

Van onze boerderij gaat de oogst meteen naar onze eigen productiekeuken in Lummen. Daar verwerken we al die verse producten tot lekkere gerechten. Soep, spaghettisaus, ijsjes, vol-au-vent, confituren, rundsstoofvlees en veel meer. In de ambachtelijk bakkerij in Kortenaken gaan elke ochtend de broden en pistolets de oven in, net als de koekjes, quiches, wafels, croissants, pizza’s en taarten. Allemaal gemaakt met verse ingrediënten, door mensen die graag tonen wat ze kunnen.

3. Volgens het principe van de korte keten

De Winning houdt het aantal schakels zo laag mogelijk. Een korte, rechte lijn van de boerderij naar de keuken en bakkerij, en dan naar de hoevewinkel, de eigen bistro’s en naar hier. Zo krijg jij verse en kwaliteitsvolle producten op je bord, zonder veel voedselkilometers of verpakkingsafval. En dat proef je!

4. Medewerkers die groeien

Onze medewerkers leggen extra liefde in wat ze doen. Want ze krijgen alle kansen om te groeien. De Winning is een sociale inclusieve onderneming die werkt aan duurzame tewerkstelling voor mensen die moeilijk aansluiting vinden met de arbeidsmarkt. Ze werken in de arbeidszorg, als maatwerker of in een andere vorm van sociale tewerkstelling. We begeleiden en coachen hen zodat ze hun talenten en arbeidskansen ontplooien.

5. Duurzaamheid voorop

De Winning onderneemt met respect voor de mensen en de wereld, lokaal verankerd, met eerlijke voeding. Het merk KarWij is dan ook meer dan een label. Het is de garantie voor duurzame, eerlijke, integere en gezonde voeding. Dat geldt voor de bakkerijproducten, maar ook voor de groenten, ijsjes, vlees, bier en veel meer. Ontdek het allemaal op www.dewinning.be. 

Contactinfo

Leedse Vroente 6, 3472 Kersbeek-Miskom

Deze organisatie maakt deel uit van doeners.be