Menu Sluit menu

Nieuws Een kerstpop-up waar iedereen blij van wordt!

Op 30 november pakt People Made, echt waar voor de vierde keer uit met een tijdelijke winkel. Dit jaar strijken de meer dan 6000 handgemaakte producten van 34 deelnemende organisaties neer op de Bondgenotenlaan in Leuven. Perfect op tijd voor wie binnenkort onder de kerstboom wil uitpakken met een warm verhaal en originele cadeautjes.
popup4

Made in Leuven en omstreken

Of je nu op zoek bent naar een mooi juweel, wenskaarten, een origineel kunstwerk, iets lekkers, kledij voor de allerkleinsten of iets voor je interieur: De feestelijke pop-upeditie van People made heeft het allemaal. Elk product is handgemaakt in Leuven en omstreken. Uniek en voor ieders budget staan alle producten op jou te wachten in een hip, creatief kader van gerecupereerd materiaal. Het enige wat jij nog hoeft te doen is beslissen wie dit jaar welk cadeautje krijgt.

Warm verhaal

De producten zijn uniek, het verhaal van de maker nog unieker: elk product werd handgemaakt door de mensen uit een van de 34 deelnemende organisaties van People made. Tijdens de pop-up ontdek je hoe mensen via hun creaties ondanks en dankzij hun beperking opnieuw deel gaan uitmaken van de maatschappij. Ook het winkelbeheer en de bediening laat People made over aan de makers: een voorzichtige stap naar re-integratie en een fijne erkenning voor hun geleverde werk.

“Sociale economie en zorginstellingen geven mensen nieuwe kansen. Alleen weet niet iedereen welke originele producten en diensten hieruit voortvloeien. People made zet die vele mogelijkheden in de kijker, letterlijk .” - Khadidja Ali Haimoud, coördinator People made

People made, echt waar

People made is een sociaal netwerkplatform voor mensen en door mensen. Het verbindt de Vlaams-Brabantse sociale economie en arbeidszorginstellingen en wil het grote publiek bewustmaken van de activiteiten die hieruit voortvloeien. Hoe? Door de vele creaties en diensten letterlijk in de kijker te zetten via tweejaarlijkse pop-ups in Vlaams-Brabant. Momenteel telt het platform 42 organisaties. Op termijn wil People made haar activiteiten ook verder uitbreiden naar de rest van Vlaanderen.

Praktische informatie Pop-Up

  • Van 30.11.2019 - 28.12.2019, van Ma - za: 10 - 18 uur
  • Prijzen variëren van € 0,50 tot € 85
  • Bondgenotenlaan 4, 3000 Leuven

Voor meer informatie, contacteer:

  • People made, echt waar
  • Mevrouw Khadidja Ali Haimoud
  • Mobiel: +32 484 063 803
  • Mail: khadidja@regioteam.be