Menu Sluit menu

Deelnemer Zilverpunt, Proper Werk en De Strijkwinkel: begrippen in Vilvoorde

Onze missie: Extra dienstverlening invullen met jobs op maat!

Werk als de grote maatschappelijke integrator.


111 werknemers werken momenteel als strijkster in een van onze 3 strijkateliers of als poetsvrouw bij bijna 600 klanten in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Machelen. Werkende moeders die trots hun bijdrage leveren.  Wereldwijd worden vrouwen geloofd om hun werkzame natuur.  In Vilvoorde is dit niet anders!

Samen staan ze paraat om alleenstaande ouders, drukbezette 2-verdieners, overbevraagde grootouders en kranige senioren het leven een beetje aangenamer te maken.  

Een medewerker getuigt: “Met deze job krijg ik appreciatie.  Ik maak mee het verschil voor mijn klanten en dat motiveert mij enorm!”
Maar we doen nog zóveel meer. 

  • een klusjesdienst voor alle werkjes die u vroeger zelf deed
  • een versteldienst Naald en Draad met de know-how uit grote Parijse ateliers
  • vrijwilligers van Zilvermobiel die dagelijks tientallen mensen naar kiné of café voeren
  • een boodschappendienst
  • met het busje naar de markt… 


En dat allemaal met onze sociale touch!

Uw vraag = extra jobs! 

Onze strijkwinkels bieden zowel strijk- als kledingversteldiensten aan particulieren en bedrijven. Het gewassen en gedroogd linnen kan afgegeven worden in één van onze filialen. Wij zorgen dat het wasgoed mooi gestreken en tijdig klaar is. Uw strijk kan ook bij u opgehaald en teruggebracht worden! Bel voor een afspraak naar onze filialen. Per ophaling/levering betaalt u €2,00 aan onze chauffeur zolang het ophaaladres binnen onze regio is.
Is de rits aan vervanging toe? Knop eraf? Of moet de broek iets korten? Onze hersteldienst ‘Naald & Draad’ staat garant voor een professionele aanpak van alle kleine herstellingen aan kledij of linnen. Uw herstelwerken kunnen afgegeven worden in alle filialen van de “Strijkwinkel” tijdens onze openingsuren.