Menu Sluit menu

Deelnemer Pro Natura : Werk maken van Natuur!

Pro Natura is een sociale en duurzame onderneming met ruim 150 medewerkers gevestigd in Vilvoorde, Pamel en Eeklo.

Al 25 jaar kunnen particulieren, overheden en bedrijven bij ons terecht voor de aanleg van biodiverse belevingsnatuur en voor professionele oplossingen op maat om hun groengebieden ecologisch te beheren.


Van tijdelijke werkervaring en opleiding op de werkvloer naar duurzame jobs in de sector: dat is ons doel. Pro Natura is een leer-en werkervaringsplek voor iedereen die moeilijk aan een job geraakt.


Innovatie is het codewoord bij Pro Natura. Onze innovatiecel zet de biogebaseerde economie op de kaart en onderzoekt circulaire oplossingen voor groenafval. 


Wij ondernemen met passie en zetten in op verborgen potentieel bij onze werknemers én in de natuur.


Bij Pro Natura maken we ‘Werk’ van ‘Natuur’!


Streekeigen ontwerp
Pro Natura heeft een eigen ontwerpdienst die gespecialiseerd is in natuurlijke landschapsontwerpen waar het stimuleren van streekeigen biodiversiteit en toegankelijkheid hand in hand gaan.


Groenaanleg
Wij nemen uw tuin onder handen en laten ze floreren. Kleurrijke inheemse beplanting, groengevels- en daken, speelnatuur en poelaanleg zijn maar enkele van de mogelijkheden om uw domein om te toveren tot een paradijs voor mens en dier. 


Ecologisch onderhoud
Ook voor het ecologisch onderhouden van natuurlijke landschappen en tuinen kan u bij Pro Natura terecht. Snoeien van houtkanten, hakhoutbeheer, dunning, terugzetten van hagen, onderhoud van poelen, onkruid bestrijden zonder pesticiden,… is maar een greep uit onze diensten.