Menu Sluit menu

Deelnemer NetwerkWonenPlus: Een plaats waar je jezelf kan zijn.

NetwerkWonenPlus tracht een antwoord te bieden op de vraag van mensen met een psychische kwetsbaarheid naar begeleiding in een aangepaste woonvorm (o.a. beschutte woonvormen) en een geschikte dagbesteding.

We streven naar een gezamenlijk traject tussen de mensen die naar ons komen en de begeleiding, een zorg op maat.

Rhea is onze deelwerking dat staat voor revalidatie, herstel, empowerment en activering. 

Ons activiteiten- ontmoetingscentrum kan je vinden in het landelijke Beigem, een deelgemeente van Grimbergen. Onze werking is laagdrempelig en onze deelnemers hebben inspraak in de werking via de rhea-club.  Onze betrachting is om de talenten van onze deelnemers zoveel mogelijk tot hun recht te laten komen.

Het is een plaats waar je kan langskomen voor een gezellige babbel, een kop koffie of om de krant te lezen. We bieden allerhande activiteiten aan, gaande van taarten en koekjes bakken, samen koken, zwemmen of netbal spelen. 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om op creatief vlak bezig te zijn. We maken wenskaarten, houten woondecoratie en kerstversieringen.   Allemaal “made in Beigem”.

We vinden het ook belangrijk om onze deelnemers de kans te geven om deel te nemen aan culturele evenementen. Regelmatig gaan we naar een optreden in een cultureel centrum in de regio.     

Met ons deelnemers zijn we ook actief buiten het activiteitencentrum. We engageren ons in lokale projecten en zijn vaste partner in werkgroepen die activiteiten organiseren voor personen met een handicap.