Menu Sluit menu

Deelnemer Crazyclage

Crazyclage is een juweelontwerpbureau die volledig gericht is op de ontwikkeling van een duurzaam, eerlijk en ethisch gefundeerd economisch model. Ze ontwikkelen uitdagende ontwerpen met een niet alledaags karakter waarbij ze de lokale en eerlijke handel ondersteunen.

Gekke, prachtige juwelen voor een betere wereld

Ze creëren nieuwe waarden via upcycling van kunstzinnig gecombineerde recyclagematerialen in juwelen zoals hout, knikkers, kroonkurken,… gecombineerd met zilver.

Handgemaakt kwaliteit. unieke, duurzame en weerbare juwelen gemaakt met speciale aandacht voor de kleine details, zonder het bredere perspectief op de creativiteit en het ontwerp te verliezen.

Toegewijd aan sociale inclusie. Nog een stap verder in hun ontwikkeling als ontwerpbureau is dat hun project sinds 2016 geïmplementeerd is in een sociaal re-integratieplan van gedetineerden uit Belgische gevangenissen.

Omgevingsbewust. Ze werken met de sociale economie gericht op het bewust consumeren, waar ontwerp en productie worden uitgevoerd zonder menselijke of dierlijke uitbuiting en met een lage impact op het milieu.

Het resultaat is een verzameling van elegante en unieke juwelen met een verassende en intrigerende verbinding tussen oud en nieuw, gewaardeerd en ondergewaardeerd, organisch en anorganisch,…

Winkel: Oever 26, 3000 Antwerpen

  • Woensdag tem vrijdag van 14-18 uur
  • Zaterdag en zondag van 11-18 uur